Warwick Hall Warwick School

Following a value engineering process with the architect and quantity surveyor, Deeley Construction were appointed to this prestigious scheme for Warwick School

The existing Guy Nelson Hall, which was used for assemblies, performances, public exams and functions, was built in the mid to late 1960s and required a redesign and rebuild to make it fit for modern uses. There were some notable features missing which included a lobby, toilets and cloakrooms space and had a very low ceiling within the hall itself.

The new hall has been designed to accommodate a variety of functions. A new fixed balcony will increase its maximum capacity to over 1,000 pupils, allowing whole school assemblies.
When extended, telescopic theatre seating provide the appropriate environment for formal concerts, whilst in stored mode, it will leave a flat timber floor, ideal for social functions, open evenings and exams.

The performance studios will be located at first floor, one of which will overlook the main foyer.
The refurbishment will also address the increased demands on heating, ventilation and lighting, whilst acoustic performance will be significantly enhanced.

ROUND ME (360 degree) TOUR! 

Click on the links below to take a tour of Warwick Hall. Access via mobile and pan around the room for a first person view.

Hall – seating back
https://roundme.com/tour/87212/view/ 

Hall – Seating out
https://roundme.com/tour/81955/view/

Reception Area
https://roundme.com/tour/87217/view/

Frontage of Hall
https://roundme.com/tour/87214/view/