Bistro Extension Coventry University Technology Park

This contract saw Deeley Construction expand a restaurant and office facilities at one of Coventry’s highly-successful business enterprise parks.

The Coventry Techno Centre, which features the Bistro, has a primary focus to support local start-up businesses by offering commercial space to work within. The Coventry Technology Park has continued to expand and raised the need to extend the restaurant facilities.

The work was carried directly adjacent to buildings that remained in occupation by staff and tenants throughout the duration of the project. We ensured that all working areas, including compound and storage areas, were fully contained and safe at all times.

Work at the Bistro entailed a steel frame extension and curved cladded roof with associated brickwork and glazing.

Office areas above and behind the Bistro Extension were adapted and a temporary fire escape was also created to meet regulations.